Onderhoud

Onderhoud

SERVICE OVERVIEW

Ook het onderhouden van uw tuin kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Het onderhouden van plantvakken en borders, maaiwerkzaamheden, onderhoud gazons, het knippen van hagen,  overige snoeiwerkzaamheden, het schoonhouden van vijvers en waterpartijen, vellen van bomen: al deze werkzaamheden voeren wij met de grootste precisie uit met onze professionele apparatuur. 

Wij onderhouden uw tuin in zoals u wenst. U kunt het volledige onderhoud aan ons uitbesteden maar ook alleen de werkzaamheden die u zelf niet wilt uitvoeren. Wij kunnen periodiek langskomen of op afroep wanneer u wilt. Wij luisteren graag naar uw wensen en passen ons waar mogelijk daarop aan. Het is tenslotte uw tuin waarin u elke dag wilt kunnen genieten.

 Bij onderhoud komt ook altijd het groenafval vrij. Ook hierbij bent u geheel vrij in wat u hiermee wilt doen. U mag het zelf afvoeren maar ook wij kunnen dit voor u doen. Wij beschikken over een grote kiepaanhanger waar wij heel veel groenafval in kwijt kunnen. Ook hiermee ontlasten wij u graag.