Hagenspecialisatie

Hagenspecialisatie

SERVICE OVERVIEW

Ons bedrijf is gespecialiseerd in, zoals de naam het al zegt, het snoeien van hagen en het onderhouden van hagen, maar ook in vormgeving en het onderhoud van tuinen.

Verder kunnen wij u het complete plaatje aanbieden, van vijvers tot schuttingen en van veranda’s tot sierbestratingen. Kortom: alles van A tot Z om in uw tuinwensen te kunnen voorzien.

Maar waarom specialist in hagen?
Hagen zijn het visitekaartje van uw woning en moeten daarom mooi zijn, een strakke vorm hebben en mooi dicht zijn. Toch zien wij vaak anders om ons heen. De juiste manier van knippen en het toevoegen van voeding ontbreekt hier vaak bij en daarom bieden wij ons aan! 
 Wij werken met gespecialiseerde apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en een eigen ontwikkelde manier van snoeien waardoor wij uw haag in de door u gewenste vorm kunnen snoeien. Wij zorgen dat uw hagenpartij zeer strak vormgegeven wordt en goed onderhouden wordt! Uiteindelijk zijn uw hagen het visitekaartje voor uw tuin en woning!

Tevens zijn wij specialist in het onderhouden van tuinen en kunnen wij dus gelijk uw hele tuin aanpakken als u dat wenst!